VİZYON PROJELERİNİZDE YEŞİL ALANLARA ÖNEM VERİNİZ
2017-02-08

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın vizyon projelerinizde yeşil alanlara büyük önem veriniz. Belediye Başkanı Osman Sargın, Emekli Kılıçaslan İlköğretim Okulu Müdürü Nüri Namoğlu ile birlikte Gergin İnşaat'ın kurdelesini keserek hizmete açtı.

Mahmut Celebi Mahallesi Kılıçaslan Caddesi üzerinde Genç Girişimci İnşaat Mühendisi Kübra Gergin'in sahibi olduğu "Gergin İnşaat" bürosunun açılışına dostları, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesini kesmeden önce bir konuşma yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın " Öncelikle güzel bir tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Değişen, gelişen bir İznik'e sahibiz. Böylesine güzel ilçemize İnşaat Mühendislerine müthiş şekilde ihtiyacımız var. Ben kendilerini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Artık sizlere bir şey söylemek istiyorum. İznik bir değişim noktası içerisine girdi. Bütün mühendislerden istediğim gibi yükleneceğiniz tesis ve binalarda kurallara uyarak, özellikle yeşil alanlara dikkat ederek proje çizmenizi ben sizden özellikle rica ediyorum. Cenabı Allah hayırlı ve bol kazançlar versin. Kazançlarınızı bereketli eylesin" dedi. Ardından dua ve niyazda bulunarak açılışı gerçekleştirildi.