BAŞKAN SİLPAGAR'DAN BAŞKAN SARGIN'A ZİYARET
2017-02-15

BAŞKAN SİLPAGAR'DAN BAŞKAN SARGIN'A ZİYARET

Yalova Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret etti.Başkanlar ziyarette iki kardeş ilçenin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Yalova Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı Makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Dört Medeniyete Başkentlik yapmış İznik'in tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın 2014 yılından bu güne kadar yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile vizyonel projeleri İznik'e taşıma konusunda  Hükümet,  Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik üçgeninde sağladığı koordinasyon hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Yalova Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar " Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Tarihi ve Kültürel değerleriyle ünlü kardeş ilçemiz İznik'te bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. İznik ilçesi tarihinin ve kültürünün yanı sıra gölü ve  İznik Çinisi ile dünya çapında çok ayrı bir değere sahip. Bu Tarihi ve Kültürel değerleri ayakta tuttuğunuz için Sayın Başkanıma, ekibine ve İznik halkına teşekkür ediyoruz. Sizlere de görevlerinizde başarılar dilerim" dedi.

Başkan Sargın misafiri Başkan Silpagar'ı ilçenin tarihi ve kültürel mekanlarını gezdirerek, hediyeler takdim etti.