KAYMAKAM VE BAŞKAN'DAN KÜLLİYE ZİYARETİ
2017-02-16

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın, 2018 Yılında İznik Fetih Kutlamaların Cumhurbaşkanlığı himaye projesine girmesi için Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Sayın Fahri Kasırga'yı ziyaret ettiler.

Ziyarette önemli görüşmelerin gerçekleştiğini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın " Medeniyetler başkenti İznik'ten selam ve sevgi getirdik. Bu yıl Üçüncüsünü düzenleyeceğimiz İznik'in Osmanlı Devleti tarafından Fethinin  686. yıl dönümü kutlamaları hakkında bilgi verdik. İznik ile ilgili projelerimizi kendilerine sunarak görüş ve önerilerini ve desteklerini istedik. Ayrıca İznik'in Fethi Kutlamalarının Cumhurbaşkanlığı Himaye Projeleri arasında yer alması hususunda kendisinden destek istedik. 2018 yılında düzenleyeceğimiz İznik'in Fethi Kutlamalarının Cumhurbaşkanlığı Himaye Projeleri arasında yer alması konusunda çalışmalarımıza başladık" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Sayın Fahri Kasırga ziyaretinde Emekli Okul Müdürü Nuri Namoğlu ve İznik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Engin Semerci de bulunurken, Kaymakam Pehlivan çini tabak, Başkan Sargın ise ziyaret anısına çini vazo hediye etti.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini iletti.