IŞILAK’TAN İZNİKLİLERE UNUTULMAZ GECE
2017-03-02

İznik Belediyesi ve İznik Kaymakamlığı ortaklığıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kadim Şehir İznik’in Fetih Şöleninin 686.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında İznik Belediyesi önü Milli İrade Meydanı’nda Uğur Işılak konseri gerçekleşti. Işılak söylediği birbirinden güzel türküler ile unutulmaz bir gece yaşattı.

İznik’in Fethi’nin 686.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında İznikliler ile buluşan sanatçı Uğur Işılak, Anadolu, vatan ve memleket türküleri ile duygu dolu anlar yaşattı. Özgün müziğin önemli isimlerinden olan, besteleri ve yorumuyla birçok kesimin beğenisini kazanan sanatçı Uğur Işılak konserine İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar’ın yanı sıra çok sayıda İznikli vatandaş katıldı.

İznik Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşen ve yağmura rağmen çok sayıda vatandaşın izlediği konserde, Uğur Işılak seslendirdiği parçalarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Uğur Işılak, konserinde Anadolu, vatan ve memleket sevgisi kokan türküleriyle gönüllere dokundu. İznikliler, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Sahnede Aşık Veysel’i de anan Uğur Işılak, büyük ozan için yazdığı ’Dostlar seni unutmadı’ adlı şiirini okudu ve Veysel’in Kara Toprak adlı türküsünü seslendirdi.

Böyle önemli bir etkinlikte sahne almaktan mutluluk duyduğunu, böyle bir atmosferde sevenleriyle bir arada olmaktan keyif aldığını belirten Uğur Işılak, konser alanını dolduran insanların sergilediği birlikteliğin günlük yaşamda da devam etmesi, ülkenin farklı bölgelerinde devam eden kavgaların son bulması gerektiğine işaret etti.

Konser sonrasında Kaymakam Pehlivan, Başkan Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Hersek günün anısına Sanatçı Işılak’a İznik Çinisi takdim etti.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler