Başkan Sargın Alım Merkezi Kiraz Festivaline Hazır
2017-03-03

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Meclis üyesi Ahmet Yıldırım ile birlikte Tacir Mahallesi baba dere mevkiinde Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi'ndeki çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Sargın, Yaş Sebze ve Meyve alım Merkezi çalışmaları Kiraz Festivaline kadar tamamlanacağını belirtti.

Kırsal kalkınmaya büyük önem veren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmada " Yıllardır kimsenin cesaret edemediği büyük bir hamleyi gerçekleştirdik. Tacirin göbeğinde bulunan koca dağı indiriyoruz. Tacir mahallemizde hummalı bir çalışmanın eşiğine geldik. İnşallah önümüzdeki günlerde Tacirin Yaş Sebze  ve Meyvelerinin değerlendirilmesi amacı ile buraya  alım merkezi oluşturuyoruz. Bu alım merkezinin içerisinde 10 tane dükkanımız olacak. Bu dükkanlardan da tamamen Tacirlilerde istifade edecek. Tacir Mahallesi Yaş Sebze ve Meyve alım merkezini de tacirde düzenlediğimiz kiraz festivaline kadar yetiştirmiş olacağız İnşallah. O gün hem burada kiraz festivalini kutlayacak, hem de sizlerle birlikte buranın açılışını gerçekleştireceğiz. Tacir mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Çalışma alanında başkan Sargın'la sohbet eden mahalle sakinleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.