ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHRİMİZ OLDU
2017-03-08

2017 Yılının Mart ayı Meclis Toplantısı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın Başkanlığında 9 Gündem Maddesi ile toplandı. İznik Belediyesi Yalova ili Çiftlikköy Belediyesi ile kardeş şehir oldu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Yaptığı konuşmada "2017 yılı Mart ayı meclis toplantısına hepiniz hoş geldiniz. İnşallah bu mecliste alacağımız kararlar yaşadığımız İznik'e hayırlı uğurlu olsun. İznik Motosiklet Kulübü Antalya Kumluca yarışlarında aldığı 4'te 4 kupa ile bizleri sevindirdi. Onları tebrik ediyorum. İznik'in tanıtımına katkı sağladıkları için şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Çiftlikköy Belediyesine kardeş şehir hayırlı uğurlu olsun " dedi.

Toplantıda birbirinden önemli kararlara imza atılırken, Şubat 2017 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetleri onaylandı. Ardından İznik Belediyesi ile Yalova İli Çiftlikköy Belediyesi ile kardeş şehir olması görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Gündemdeki diğer maddeler de tek tek görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Nisan 2017 ayı toplantısının 3 Nisan 2017 tarihinde saat: 15.00 'da yapılması oybirliği ile kabul edildi.