GREEN LIFE PROJESİ TANITILDI
2017-03-08

İznik’te hizmet veren Akbulut İnşaat Firması tarafından yeni yapımına başlanacak olan Green Life Evleri ilçe protokolüne ve vatandaşlara tanıtıldı.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Boyalıca Eski Belediye Başkanı Ali Çil ve İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaşında katıldığı etkinlikte kurban kesilerek dualar edildi.

İlçenin yeni yapılarla değer kazandığını vurgulayan Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında “İlçemiz son yıllarda inşaat sektöründe bir ivme kazandı. Sektörde artan rekabetinde getirdiği yeni proje ve yapılar halkımıza birbirinden güzel fırsat ve tercih seçenekleri de sunuyor. Bu fırsatlar sayesinde de birçok vatandaşımız ev sahibi oluyor. Ben şehrin belediye başkanı olarak her fırsatta inşaat firmalarımızdan ve firmaların mimar ve mühendislerinden şunu rica ediyorum. Projelerimizi yaparken ilçemize yakışır mimari yapılar  yapalım. Bu yapıları yaparken çevremize, çevremizdeki ağaç ve yeşil alanlara zarar vermemeye çalışalım diyor, Akbulut İnşaat’a da yeni projesinde başarılar dileyerek ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Ali Hamza Pehlivan’da açıklamasında projenin ilçeye ve ev sahibi olacak vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Etkinlik yapılan yemek ikramı ile kurban kesimi ve dualar ile son buldu.