İZNİK'TE KADIN ESNAFLAR UNUTULMADI
2017-03-08

Aile bütçelerine katkı sağlamak için çeşitli meslek gruplarında esnaflık yapan kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kaymakam Pehlivan ve Başkan Sargın unutmadı.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Fırat Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın halk pazarını ziyaret ederek tezgahlarda yetiştirdikleri ürünleri satan kadın esnafları ziyaret ettiler.

İznik'te her çarşamba günü kurulan halk pazarında merkez ve taşra mahallelerden gelerek kendi üretip yetiştirdikleri ürünleri aile bütçelerine katkı sağlamak için pazarda satan kadın esnafı ilçe protokolü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde unutulmadı.Kaymakam Pehlivan ve eşi ile Başkan Sargın ve eşi tezgahları tek tek gezerek kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladılar.Ayrıca ziyarette kadınların protokolden istekleri de tek tek dinlenerek not edildi.

Ziyarette kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan heyet onlara günün anısına karanfil hediye etti.