BAŞKAN SARGIN TEKSTİL ÇALIŞANLARIN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLANDI
2017-03-08

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun ve yönetimi İlçemizde faaliyet gösteren Arcan ve Urcan Tekstil Sanayisinde çalışan kadınların  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Kadınlar Gününü kutladı.

Bayan çalışanları tek tek gezerek karanfil ve hediye veren Başkan Sargın ve heyet büyük takdir topladı. Emekçi kadınlar bu güzel kutlama için teşekkür ettiler.

Başkan Sargın "Tekstil Ürünleri İlmek İlmek İşleyen Kadınlarımızı Kutluyorum"

Ziyarette konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın "Böyle günlerin anlamı kadınlara verilen değerin ortaya çıkarılması ve bunlarında kadınlarımıza güzelliklerle yansıtılmasıdır.Geçmişe doğru bakacak olursa dünya da ilk olarak seçme ve seçilme hakkı ülkemizde kadınlara verilmiştir.Bizler istiyoruz ki kadınlarımız her konuda, her alanda önde ve öncü olsun.Sayın Cumhurbaşkanımız da her fırsatta ve her işinde kadınlara değer ve öncelik vermektedir.Kadının olmadığı yerde disiplin yoktur, kadının olmadığı yerde dirlik ve düzen olmaz.O yüzden bizim kadınlarımız her zaman ön planda, her zaman başımızın tacıdır.İnşallah siz kadınlarımızın gayretleriyle bu toplum daha da büyüyecek daha da gelişecek.Çünkü toplumun ana direği kadınlardır.Bugünde  Tekstil Ürünlerine şekil veren üretken Anadolu kadınımızın yanındayız.Üreten toplumlar da  da kadının yeri ve öneminin ne kadar önemli olduğunu her alanda görüyoruz. Adeta tırnakları ve makasları makineleri ile  şekil vererek tekstil ürünlerini ilmek ilmek işleyen siz değerli İznikli emekçi kadınlarımızın da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Başkan Sargın ve eşi Hacer Sargın kadınlara karanfil ve hediye takdim etti.