BELEDİYE PERSONELİ SELAHATTİN ESEN EMEKLİ OLDU
2017-03-14

İznik Belediye işçilerinden Selahattin Esen 14 Mart 2017 tarihinde emekli oldu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın emekliye ayrılan Selahattin Esen'e, İznik Belediyesine 31 yıl boyunca verdiği hizmetten dolayı onur plaketi verdi.

1986 yılında İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü biriminde göreve başlayan Selahattin Esen; İlaçlama işleri, Gelir şefliği, Sular İdaresi ve tahakkuk birimlerinde görev yaptı. 1968 doğumlu iki çocuk babası olan Selahattin Esen yaptığı konuşmada " Tam 31 yıl 2 ay süresince belediyenin değişik birimlerinde görev yaptım. Tam 7 Belediye Başkanı ile görev yapmak bizlere nasip oldu. Belediye başkanlarımızın vermiş olduğu emirler ve yasaların ön gördüğü kanunlar çerçevesinde verilen görevleri hakkıyla yaptım. Uzun yıllar birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan ayrılmak oldukça zor. Görev yaptığım süre içersinde İznik halkına en iyi hizmeti sunmayı ve mesai arkadaşlarımla iyi ilişkiler içinde olmaya çalıştım. Bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca bu plaketi bana layık gören İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a çok teşekkür ederim" dedi.

Medeniyetler başkenti İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise yaptığı konuşmada " Belediyemizde uzun yıllar hizmetinden dolayı sizi tebrik ediyorum. Yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine şahsım, Belediyemiz çalışanları ve ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Onur plaketini aldıktan sonra Emekli olan Selahattin Esen'e Başkan Yardımcısı  Necati Tosun'da İznik Belediyesine verdiği hizmet dolayısı ile teşekkür etti.