Başkan Sargın Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramı'nı Kutladı
2017-03-14

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

İznik Devlet Hastanesini ziyaret eden Başkan Sargın'ı  Başhekim Opr. Dr. Aybars Alemdaroğlu ve İdari ve Mali İşler Müdürü Münir Gül tarafından karşılandı. Hastane acil servis ve tüm poliklinikler tek tek gezilerek kutlanırken, hastalara da Allah'tan acil şifalar temennisinde bulundular.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, insan sağlığının en temel değerlerden biri olduğunu, her geçen gün büyük ilerlemeler kaydeden  tıp alanında görev yapanların vazgeçilmez bir önem taşıdığını söyledi. Belediye Başkanı Osman Sargın, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle açıklama yaptı. Sargın, insan yaşamının daha sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinde sağlık çalışanlarının her şeyden önce önemli görev ve sorumluluk üstlendiğini dile getirdi. Başkan Osman Sargın mesajında şöyle dedi: "Yaratılmışların en şereflisi olan insanın sağlığı her şeyin üzerindedir. Sağlıklı toplumların her alanda başarılı olacağı bilinen bir gerçektir. Kendilerine sağlığımızı teslim edip, yaptıkları çalışmalarla da bizlerin sağlıklı bireyler olmasında temel bir güç ortaya koyan doktorlar başta olmak üzere tüm  sağlık çalışanları bu çerçevede  önemli bir misyon üstlenmektedirler. Böylesine anlamlı bir günde, İznik'te görev yapan bu kutsal mesleğin değerli temsilcilerini tebrik ediyor, daha nice yıllarda bu mutluluğu taşımalarını temenni ediyorum" dedi. Sargın ziyaretler sırasında sağlık çalışanlarına çeşitli hediyeler takdim etti.