ÖĞRENCİLERDEN HALİLLER İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
2017-03-15

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi 12- D sınıfı öğrencilerin hazırladığı standı gezerek kampanyaya destek verdi.

İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesinin bir grup öğrencisiİzmir'in Kiraz İlçesi Haliller İlköğretim Okulu öğrencilerine destek amaçlı kermes ve yardım standı açtı. İznik Belediyesi önü Milli İrade Meydanında açılan kermese vatandaşlar destek vererek yardımda bulundu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmada "Bu güzel örnek davranıştan dolayı tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bizlerde yardımda bir tuzumuz bulunsun diye destekte bulunduk. Öğrencilerimizin kendi elleri ile yaptıkları leziz tatları tatma fırsatını bulduk. Her işin başı Eğitim ve Öğretimdir. Bizlerde daima eğitim ve öğretime tam destek verdik. Bu güzel düşüncelerini hayata geçirerek örnek olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi. Başkan Sargın, yardım standından değişik malzemelerden satın alarak kampanyaya destek verdi.

İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi 12- D Sınıfı Öğrencilerinden Mine Çeken " Geleceğe Gülümsemek sloganı ile bu kampanyayı düzenledik. Biz bu yardım kampanyasını İnternet vasıtası ile öğrendik. Destekte bulunmak üzere 6 arkadaşım ile birlikte kendi ellerimiz ile kuru pasta ve çeşitlerini yaparak stant açtık. Bu stanttan elde edeceğimiz tüm maddi yardımları Haliller İlkokulu öğrencilerine göndereceğiz. Bu kampanyaya destek vermek isteyenleri Milli İrade Meydanına bekliyoruz" dedi.