YOL ÇALIŞMALARI BİR ÇOK NOKTADA DEVAM EDİYOR
2017-04-10

İznik’te alt yapının tamamlandığı bölgelerde ki asfaltlama ve parke taşı işleme çalışmaları Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından incelendi. Öncesinde ise esnafları ziyaret eden Başkan Sargın her birine hayırlı işler diledi.

Aynı anda bir çok noktada yol çalışmalarının devam ettiğini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Özel Kalem Müdürü Engin Semerci, Fen İşleri Müdürü İsmail Acar ve yetkililer ile birlikte Beyler Mahallesi Akçeşme Sokak, Cami Sokak ve Melik Şah Sokak ile Selçuk Mahallesi Barış Sokak’ta devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Çalışmaların özenli ve hızlı yürümesi konusunda titizlikle çalıştıklarını belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın " Altyapısı tamamlanan sokaklarda ki çalışmalarımızın büyük bir çoğunluğu bitmiş durumda. Bugün itibariyle ekiplerimiz Beyler Mahallesi Akçeşme Sokak, Cami Sokak ve Melik Şah Sokak ile Selçuk Mahallesi Barış Sokak’ta parke taşı ve asfaltlama çalışmalarına başladılar. En kısa sürede buradaki çalışmalarımızı tamamlayıp diğer alt yapısı biten sokaklarımıza hızlı bir şekilde giriş yapacağız. Çalışmalarımıza destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca çalışmalarımız süresince vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği sabır ve teveccühten dolayı hemşerilerime de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.