MİLLETVEKİLLERİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
2017-04-14

Ak Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve Bennur Karaburun ile İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek İznik Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesini gezerek tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini sundular.

İznik Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu ile Hastane Müdürü Münir Gül misafirlerini kapıda karşılayarak heyete refakat ettiler.

İznik Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu  çalışmalar ile ilgili heyeti bilgilendirdi. Alemdaroğlu açıklamasında “İznik Devlet Hastanesi giriş katına taşıdığımız Fizik Tedavi Ünitesi, radyoloji bölümünde bulunan bilgisayarlı tomografi ve kemik ölçüm cihazları ile kalite standartlarını yükselterek sağlık hizmetlerimizi üst seviyelere çıkarıyoruz. Hastanede son sistem dijital röntgen ve renkli Doppler Ultrasonografi cihazları bulunurken son olarak bilgisayarlı tomografi ve kemik dansitometri cihazlarınızda kazandırılmasıyla röntgen bölümü ileri düzey görüntüleme merkezi haline getirildi. İlçemizden tomografi ve kemik dansitometre için hastalarımızın ilçe dışına sevk edilmesine son verilerek hastalarımızın tanı ve tedavilerini gecikmeden başlanabilecek” dedi.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler