BAŞKAN SARGIN “GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ”
2017-04-19

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın çalışmaların düzenli ve organize bir halde yürütülmesi amacıyla başlattığı koordinasyon toplantılarının bir yenisini daha bugün gerçekleştirdi.

Belediye lokalinde gerçekleşen toplantıda konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, muhtarlarla ve tüm kurumlar ile koordineli çalışmanın önemli olduğunu düşündüklerini ve bu şekilde çalışmaya özen gösterdiklerini söyledi. Muhtarları tek tek dinleyen Başkan Sargın, istekleri not ederken mahallelerde yürütülen çalışmaların hangi aşamada olduğunu ve yeni yapılacak çalışmaların ne şekilde yürütüleceği ile ilgili muhtarlara bilgi verdi.

Toplantıya, Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Tapu Müdürü Aysel Köse, Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç, Belediye birim müdürleri, Vergi Dairesi Temsilcileri, Ticaret ve Sanayi Odası temsilcisi ile çok sayıda muhtar katıldı.

Konuşmanın ardından toplantıya katılan muhtarlar, Belediye Başkanı Osman Sargın’a yapılan koordinasyon toplantılarının faydalı olduğunu belirterek teşekkür ettiler.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler