YEŞİL CAMİ’DE KUTLU DOĞUM AŞI
2017-04-19

İznik İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine İznik halkı yoğun ilgi gösterdi.

İznik Yeşil Cami Bahçesinde gerçekleşen programa İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri,din görevlileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kutlu Doğum Aşı programında ilk olarak İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Cumali Baktemur tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunurken, din görevlileri tarafından musiki konseri gerçekleşti. Ardından İlçe Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen Cenaze Hizmetleri Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları protokol tarafından verildi.

Program’da 4-6 yaş arası minik öğrenciler sergiledikleri ilahi konserleri ile vatandaşlardan büyük beğeni topladılar.

Kutlu Doğum Haftası programının sonunda Kutlu Doğum Aşı protokol tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler