FATMA HANIM ORTAOKULU PROJE KAPSAMINDA İZNİK'TE
2017-04-25

Pamukova  İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, Fatma Hanım Ortaokul Müdürü Şenol Seven ve beraberindeki heyet "Mindstorm to Brainstorm" Erasmus+ projesi kapsamında 6 ülke, 6 Okul yöneticileri ile birlikte İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken heyete İznik'in tarihi hakkında bilgi verdi.

Erasmus+  projesinde bulunan heyette Portekiz'den José Soares, Macaristan'dan Zoltán GősiÉva  Gősinè Németh, Romanya'dan ise Maria Loredana Racea, Maria Corina Talianu ve Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, Fatma Hanım Ortaokul Müdürü Şenol Seven, Öğretmenlerden Gökhan Yıldırım ve Serkan Aydoğdu ziyaret sonrası İznik Tarihi ve Kültürel mekanlarını gezdi.

İznik'e hayran kaldıklarını belirten proje ortakları, Dünya Tarihi için İznik'in önemli bir yere sahip olduklarını belirtirken, Belediye Başkanı Osman Sargın'a misafirperverliğinden dolayı şükranlarını ilettiler. İznik Belediyesi Zabıta ekiplerinin eşlik ettiği gezi için ayrıca teşekkür ettiler.

Pamukova  İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir yaptığı açıklama da "Mindstorm to Brainstorm" Erasmus+ Projesi kapsamında Mindstorm To Brainstorme Twinning Projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildikleri ve önümüzdeki günlerde ise Öğrencilerimiz proje kapsamında İngiltere'ye gidecek" dedi.