MİNİKLER OKULLARI İÇİN BAŞKAN’IN KAPISINI ÇALDILAR
2017-05-04

İznik Boyalıca Mahallesi Ortaokulu öğrencileri okullarının bazı ihtiyaçları için İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın kapısını çaldılar. Sargın miniklerin isteklerini geri çevirmeyerek destek sözü verdi.

İznik’e bağlı Boyalıca Mahallesi ortaokulu öğrencileri okullarının ihtiyaçlarını tek tek not ederek Okul Müdürleri, öğretmenleri ve Belediye Meclis Üyesi Raşit Alptekin ile birlikte Belediye Başkanı Osman Sargın’a ilettiler. Başkan Sargın minik öğrencilerin isteklerini Fen İşleri Müdürü İsmail Acar’a ileterek değerlendirilmesi sözünü verdi.

“Kendileri minik ama yürekleri kocaman”

Kendileri minik ama yürekleri kocaman olan kardeşlerimizin isteklerini geri çevirmek olmaz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “Öğrenci kardeşlerimiz okullarının ihtiyaçlarını listelemiş ve bize gelmişler. Bizlerde onların okulları için istedikleri bu ihtiyaçları Fen İşlerimiz ile yerinde inceleyerek yapılması gerekenleri yapacağız. Onların bu yaşlarda bu tür sorumluluklar altına girerek bizlerden isteklerde bulunmaları bizler için bir gurur kaynağıdır. İznik Belediyesi olarak ilçemizde ki tüm okullarımızın eksik ve yapılması gereken çalışmalarını yapıyor, eğitime desteğimizin tam olduğunu belirtiyorum” dedi.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler