ERDEĞER FORD TRUCKS'TAN BAŞKAN SARGIN'A PLAKET
2017-05-15

Erdeğerler Ford Trucks satış müdürü Müjdat Aras, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret ederek plaket verdi.

Erdeğerler Motorlu Araçlar ve İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Ford Trucks olarak İznik Belediyesinin almış olduğu kar kürümeli ve damperli araç ile ilgili desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Osman Sargın'a teşekkür ederek plaket sunarken araçla ilgili herhangi bir olumsuzluğun olup olmadığı sordular.

Belediye Başkanı Osman Sargın Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yaptığı konuşma da " Belediyemize %100 yerli araç kazandırarak yerli üreticilerimize  destek verdik. Aldığımız araç ile dört mevsim hizmetlerimizi vermeye devam ettiriyoruz. Kış ayların da yolların açılması için tuzlama ve kürümesinde kullanıyoruz. Diğer mevsimlerde ise dolgu malzemesi taşımak amacı ile aracı 365 gün kullanarak hizmet veriyoruz" dedi.

Erdeğerler Ford Trucks satış müdürü Müjdat Aras, Kamu Satış yetkilisi Emre Ön ve Satış Danışmanı Sezgin Sakin ise gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.