OKUL MÜDÜRLERİ İZNİK’TE TOPLANDI
2017-05-17

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’ne bağlı il genelinde ki okul müdürleri toplantısı İznik Devlet Su İşleri Tesislerinde gerçekleşti. Toplantıya İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’da katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Bursa genelinde Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’ne bağlı okul müdürleri toplantısı İznik Devlet Su İşleri Tesislerinde başladı. Bursa’da bulunan Fen, Sosyal Bilimler ve Anadolu Lisesi Müdürlerinden oluşan toplantıya 75 kişi katılım sağladı. Toplantı Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Uygar Umut başkanlığında yapılırken toplantıda okulların ygs sonuçları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ortak sınavlar, okullar arası yapılan bilgi yarışmaları gibi bir çok farklı konular değerlendirmeye alındı.

Toplantıya katılarak hoş geldiniz konuşması gerçekleştiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Milli Eğitim camiamızın çok değerli eğitimci arkadaşları öncelikle güzel ilçemiz, medeniyetler başkenti İznik’e hoş geldiniz şerefler verdiniz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin hayatlarına yön verdiği konuların görüşüleceği bu toplantının hayırlara vesile olmasını, okullarımızın başarılarına başarı katmasını temenni ediyorum. Yapacağınız çalışmalarda sizlere başarılar diliyor, alınacak kararların eğitim kalitemizi yükselteceğine fayda sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Etkinlik sonrasında okul müdürleri İznik’in tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret ettiler.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler