BAKAN MÜEZZİNOĞLU’NDAN GECE ZİYARETİ
2017-06-11

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu geçtiğimiz gece sürpriz bir ziyaret ile İznik’e bağlı İnikli Mahallesi’ne gelerek, orada bulunan protokol ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

1800’lü yıllarda İznik’e bağlı İnikli Mahallesi’nde inşa edilerek 200 yıl ayakta kalan Ahşap Cami yapılan restorasyonun ardından geçtiğimiz akşam bir tören ile yeniden ibadete açıldı.

Buradaki açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz, İnikli Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Büyükşehir Daire Başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ile İniklili vatandaşlar katıldı.

Açılışın ardından tüm heyet teravih namazını kılmak için camiye girdi. Cami çıkışında mahalleliler ile bir araya gelerek sohbet eden heyet bir süre burada oturdu.

Ardından Bakan Müezzinoğlu da sürpriz bir ziyaret ile İnikli Mahallesi’ne gelerek buradaki vatandaşlar ve protokol ile bir araya geldi. Bakan Müezzinoğlu’nu karşılayan mahalle halkı ve protokol ziyaretten duydukları memnuniyeti Bakan Müezzinoğlu’na iletiler.

Bakan Müezzinoğlu daha sonra 1800’lü yıllarda inşa edilerek 200 yıl ayakta kalan Ahşap Cami’nin yapılan restorasyonun ardından gezerek incelemelerde bulundu. Burada kendisine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek bilgilendirmede bulundu. Mahalle halkıyla vedalaşan heyet İnikli Mahallesi’nden ayrıldı.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler