ESKİ HÜKÜMET KONAĞI YENİ YÜZE KAVUŞUYOR
2017-06-15

İznik Eski Hükümet Konağı yapılan proje çalışmalarının ardından yeni bir çehreye bürünüyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, bu kapsamda İznik’te bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyaret etmiş ve İznik Dörtyol mevkiinde bulunan eski hükümet konağı binası olan mevcut vergi dairesi binasında yapacakları dış cephe iyileştirme çalışmaları ile çevresinde yapılacak düzenleme çalışmaları hakkında bilgi vererek, fikir alışverişinde bulunmuşlardı.

Bu kapsamda İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş İznik’te bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Proje üzerinde incelemelerde de bulunan Başkan Sargın ve Başkan Karakaş çalışmalar hakkında yetkililerden de bilgi aldılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “İlçemizin merkezi yerinde bulunan mevcut eski hükümet konağı binası adeta ilçemizin vitrini konumunda. İlçemizi ilk ziyaret edenlerin karşısına çıkan bir bina. Bu kapsamda yapılan proje çalışmaları ile ilçemize yakışır bir şekilde yapılacak düzenleme sonrası bina yeni görünümüne kavuşacak. Gerek çevresi ve gerek dış görünümü ile ilçemize yakışır bir bina olacak. İznikli hemşerilerimiz ve ilçemiz her şeyin en iyisi ve en güzeline layıktır. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize ve hemşerilerime şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler