TACİR’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR
2017-07-31

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Tacir Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı.

İznik Belediyesi tarafından Tacir Mahallesi’nde yaptırılan ve çalışmaları sona eren Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi ile Düğün Salonu çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın, Fen İşleri Müdürü İsmail Acar’dan da bilgi aldı.

“Dağı, Taşı Delerek İnsanımıza Hizmet Götürüyoruz”

Kırsal Kalkınmanın öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirterek, dağları ve taşları delip insanımıza hizmet götürdüklerini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “İznik Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden buyana kırsal kalkınmayı öncelikli hedeflerimiz arasına aldık. Kırsalda ki çiftçilerimizin yanı sıra bu bölgelerde ki insanımızın sosyal ve kültürel yaşamlarına da katkı sunmayı hedefledik. Bu kapsamda kırsal mahallelerimize Sebze ve Meyve Alım Merkezleri, sosyal donatı alanları, çocuk parkları, kültür merkezleri, düğün salonları, cami, şadırvan gibi birçok yatırımları yaptık yapıyoruz. İşte Tacir Mahallemizde Baba Dere Mevkii 453 nolu parselde bulunan alım merkezi de bunlardan biri. Bunun yanı sıra çevre düzenlemeleri kapsamında ise Düğün Salonumuzun çevre düzenlemelerini yaparak kullanılabilir alanları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yapılan bütün bu çalışmalar ile insanımıza değer katmayı, kırsal mahallelerimizi kalkındırmayı kendimize ana hedef edindik” dedi.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler