DERBENT DÜĞÜN SALONUNA KAVUŞUYOR
2017-08-01

İznik’e bağlı Derbent Mahallesi’nde 350 metre kare alanda inşa edilecek düğün salonu ile mahalle sakinlerinin büyük bir ihtiyacı karşılanacak.

İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından temel çalışmalarına başlanan düğün salonu yerini İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yerinde inceledi. Burada Fen İşleri Müdürü İsmail Acar’dan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Sargın en kısa süre içerisinde salonun bitirilerek hizmete açılması talimatını verdi.

Yapılacak salon ile mahalle halkının sosyal ve kültürel hayatına katkı yapılacağını belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Merkez ve kırsal ayrımı gütmeden en ücra mahallelerimizden, merkez mahallelerimize kadar vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi götürüyoruz. Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezlerinden, oyun parklarına, Cami ve şadırvan yapımından, düğün salonu yapımına kadar kırsal bölgede ki hemşerilerimizin sosyal, kültürel ve günlük ihtiyaçlarını giderebilecek, hayatlarına katkı sağlayacak alanları inşa etmeye devam ediyoruz. Bugün bu alanda da Derbentli hemşerilerimizin büyük bir ihtiyacını giderecek olan Derbent Mahallesi Düğün Salonunun yapımına başlamış bulunuyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ilk olarak temel atmak için alan hazırlanıyor. İnşallah en kısa süre içerisinde çalışmalar tamamlanacak ve hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler