BAŞKAN SARGIN’DAN MİNİK GÜREŞÇİLERE DESTEK
2017-08-07

İznikspor güreş takımı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederken, Başkan Sargın da minik güreşçilere forma, eşofman ve spor ayakkabı hediye etti.

Gelecekte güreş müsabakalarında minderin altın çocukları olarak İznik’ten yetişecek olan minik güreşçiler hocaları Enes Çakar eşliğinde Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar ve İznikspor Başkanı Gökhan Demir’de katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “Geleceğin büyük güreşçileri, dünya şampiyonları olarak yetişecek olan bugünün miniklerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İlçemiz güreş alanında önemli başarılara imza atmış bir ilçe. Geçmişten günümüze onlarca şampiyonluklar, dünya şampiyonlukları ilçemizde yetişerek dünyanın her yerinde ilçemizi temsil ettiler. Son olarak İznikspor da yetişerek Dünya Şampiyonu olan Enes Uslu kardeşimiz bunlardan biri. Bu yüzdende bu yaşlardan itibaren minik yavrularımızın bu sporda yetişmesini bizler önemli buluyoruz. Ata sporumuzun gelişmesine de katkı sağlayacak olan bu miniklerimiz ileride minderin altın çocukları olacak. Her biri ilçemizi ulusal ve uluslar arası alanlarda temsil edecek. Ben de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, her birinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler