İZNİK BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA BİR HİBE DAHA
2017-08-15

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın geçtiğimiz aylarda Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile yapmış olduğu görüşmenin ardından talep edilen araç İznik Belediyesi’ne hibe edildi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın merkezi hükümet, bakanlıklar ve büyükşehir belediyesi ile sağladığı işbirliği koordinasyonu ile ilçeye her alanda yatırımları çekmeyi başarıyor.Bu kapsamda son olarak geçtiğimiz aylarda görüşmüş olduğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’den Temizlik İşlerinde kullanılmak üzere bir süpürme kamyonu isteğinde bulunmuştu.Aradan geçen kısa bir zamanın ardından kamyon geçtiğimiz günlerde İznik Belediyesi’ne hibe edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Gerek merkezi hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve Büyükşehir belediyemiz ile sağladığımız iş birliği koordinasyonları ile ilçemize her alanda bir çok yatırımı çekmeye çalışıyoruz.Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda makamında ziyaret ettiğimiz Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye böyle bir ihtiyacımız olduğundan bahsederek, kendilerinden süpürme kamyonu talep etmiştik.Kendileri de bizleri kırmayarak kısa bir süre sonra bunu ilçemize hibe ettiler.Ben bu vesile ile Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler