BUSMEK’TE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI
2017-09-06

12 yıldır binlerce kişiye ücretsiz sanat ve meslek eğitimi veren BUSMEK’te  heyecanla beklenen yeni eğitim dönemi kayıtları başladı. Yeni dönem dolayısıyla Busmek İznik Kurs Merkezi yöneticileri İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

BUSMEK, 2017-2018 eğitim döneminde 395 grupta 250 branşla nitelikli eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Kurslara belediye.bursa.bel.tr/online adresinden online ön kayıt olunabileceği gibi aynı zamanda BUSMEK kurs merkezlerinden de kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıca android tabanlı cep telefonlarından “BUSMEK” uygulamasını indirebilirsiniz. IOS uygulamamız ise çok yakında App Store’da.

İznik’te de 2015 yılında faaliyetlerine başlayan BUSMEK Kurs Merkezi’nde 2017-2018 eğitim döneminde Aerobik, Fitness, Pilates, Step (Bayan),Arapça (Seviye A1 ),Arapça (Seviye A2),Bilgisayar Destekli Muhasebe,Bilgisayar İşletmenliği, (Operatörlüğü),Boyacı-Çini İşlemeci,Dekoratif Ahşap Süsleme,Filografi Tekniği,Hüsn-ü Hat, İlk Yardım, İngilizce ( seviye A1 ), İngilizce (Seviye A2), Kadın Elbise Dikimi, Kur’anı-ı Kerim Tecvitli Okuma branşlarında eğitimlerine devam edecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Geçtiğimiz yıllarda ilçemize kazandırmak için girişimlerde bulunduğumuz BUSMEK Kurs Merkezi binlerce vatandaşımıza ulaştı ve ulaşmaya devam ediyor.Bu kapsamda da 2017-2018 eğitim döneminde de vatandaşlarımızı kurslara davet ediyoruz.BUSMEK Kurs Merkezi’nin ilçemize kazandırılmasında ve bir çok çalışmamızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kayıtlar;https://e-belediye.bursa.bel.tr/online/Account/Login.aspx?ReturnUrl=/online/basvurular/busmekbasvuru.aspx adresinden yapılacak.