İBRAHİM ETEM KOÇUM EMEKLİ OLDU
2017-09-18

İznik Belediyesi Memurlarından İbrahim Etem Koçum emeklilik süresini doldurmasının ardından emekli olurken, kendisine Başkan Sargın tarafından plaket takdim edildi.

İbrahim Etem Koçum 09 Haziran1993 yılında İznik Belediye Başkanlığında göreve başladığı iş hayatına 18 Eylül 2017  tarihinde emekliliğini vererek ayrıldı. İznik Belediyesinin hemen hemen tüm birimlerinde memur olarak görev alan Koçum en son Zabıta Müdürlüğü Ruhsat İşleri memurluğunda görev aldı. 24 yıl 4 ay süre İznik Belediyesi Hizmetlerinde bulunmasının ardından 18 Eylül 2017 tarihinde emekliye ayrıldı.

İbrahim Etem Koçum 24 yıl 4 ay hizmet ettiği belediye hizmetinden ayrılırken yapmış olduğu açıklamada “Görev süremiz boyunca Belediye başkanlarımızın vermiş olduğu emirler ve yasaların ön gördüğü kanunlar çerçevesinde verilen görevleri hakkıyla yaptık. Uzun yıllar birlikte çalıştığımız arkadaşlarımdan ayrılmak oldukça zor. Görev yaptığımız süre içersinde İznik halkına en iyi hizmeti sunmayı ve mesai arkadaşlarımızla iyi ilişkiler içinde olmaya çalıştık. Bizlere destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Ayrıca bu plaketi bizlere layık gören İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise yaptığı konuşmada " Belediyemizde uzun yıllar hizmetlerinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı şahsım, Belediyemiz çalışanları ve ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Onur Plaketini alan İbrahim Etem Koçum mesai arkadaşlarıyla tek tek vedalaşarak belediyeden ayrıldı. 1963 doğumlu olan İbrahim Etem Koçum evli ve 2 çocuk babası.