KAYMAKAM BAYRAKTAR’DAN İADE-İ ZİYARET
2017-09-26

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar Belediye Başkanı Osman Sargın’a yeni belediye hizmet binasında iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Sargın Kaymakam Bayraktar’a yeni belediye hizmet binasını ve kültür merkezini gezdirdi.

19 Haziran 2017 tarih ve 2017/345 sayılı resmi gazetede yayınlanan müşterek kararname ile atanan ve 12 Eylül 2017 tarihi itibariyle İznik’te göreve başlayan Kaymakam Bülent Bayraktar beraberinde ki Emniyet Müdürü Bedri Yaman ve Jandarma Komutanı Üsteğmen Tuncay Doğan ile birlikte İznik Belediyesi’ne iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Sayın Kaymakamımıza belediyemize gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendisine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Sargın ziyaret sonunda Kaymakam Bayraktar, Üsteğmen Tuncay Doğan ve Emniyet Müdürü Bedri Yaman’a yeni belediye hizmet binasında ki birimleri ve Kültür Merkezini gezdirerek bilgi verdi. Her bir birimi ziyaret eden Kaymakam Bayraktar ise belediye personeline hayırlı mesailer dileyerek belediyeden ayrıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın geçtiğimiz haftalarda Kaymakam Bayraktar’ı makamında ziyaret etmiş ve hayırlı olsun dileklerini ileterek ilçemize hoş geldiniz demişti.