BAŞKAN SARGIN TAŞ TOPLAMA MAKİNESİNİ TESLİM ALDI
2017-10-04

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin temin ettiği taş toplama makinesi, İznik’te kullanılmak üzere Belediye Başkanı Osman Sargın’a teslim edildi. Makinenin taşları toplayarak tarlaların daha verimli hale gelmesini sağlayacağını belirten Başkan Sargın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

İznik Belediyesi Fen İşleri Şantiyesine indirilen makine tesliminde konuşan Belediye Başkanı Osman Sargın, Büyükşehir belediyesi ile kırsal kalkınmanın arttığını belirtti. İznik Belediyesi olarak kırsal kalkınmaya büyük önem verdiklerini belirten Başkan Sargın kırsala yapılacak en küçük yatırımdan en büyük yatırıma kadar her bir çalışmanın destekçisi olduğunu belirtti. Başta hükümetimiz ve bakanlıklarımız olmak üzere, büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyemiz ile diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile sağladığımız ortak koordinasyon ile ilçemize yatırımlara devam ediyoruz. Bu kapsamda İznik Belediyesi olarak kırsal mahallelerimize Zeytin Alım Merkezleri, Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezleri, çevre düzenlemeleri, düğün salonları, mahalle konakları, sulama depoları, Büyükşehir Belediyemiz koordinasyonuyla sulama göletleri, futbol sahaları, asfalt çalışmaları, onarım çalışmaları gibi daha birçok çalışmaları hayata geçiriyoruz. Öncelikli hizmetlerimiz arasında yer alan kırsal kalkınmayı her geçen gün ilçemizde ileri seviyelere taşımanın mutluluğunu hemşerilerimiz ile birlikte yaşıyoruz.Bu vesile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye kırsala makine desteği için teşekkür ediyorum” dedi.