KASIM 2017 MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
2017-11-08

2017 yılının Kasım ayı Meclis Toplantısı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Başkanlığında Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

4 Gündem Maddesi ile toplanan mecliste birbirinden önemli kararlara imza atılırken, ilk madde olarak Ekim 2017 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetleri onaylandı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Yaptığı konuşmada "2017 yılı Kasım ayı meclis toplantısına hepiniz hoş geldiniz. İnşallah bu mecliste alacağımız kararlar yaşadığımız güzel ilçemiz İznik'e ve tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olur” dedi.

Meclis gündem maddelerinde yer alan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan Gönüllü İtfaiye Teşkilatı’nın hizmet verebilmesi için ilçenin Sansarak Mahallesi 2400 parselde bulunan binadan 1 oda ile 1 araçlık otopark yerinin Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na süreli olarak tahsisi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Bir diğer madde olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün müzekkeresi ekinde sunulan plan tadilatı talebi ile ilgili dilekçeler görüşülerek oy birliği ile komisyona havale edildi.

Aralık 2017 meclis toplantısının 5 Aralık 2017 Saat 15.00’da yapılması oy birliği ile kararlaştırıldı.

Kasım 2017 meclis toplantısı gündem dışı önergelerin sunularak oylanması ile sona erdi.