İZNİK BELEDİYESİ’NDE 2018 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
2017-11-27

İznik Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası Bursa Şubesi arasındaki 2018 yılı Toplu İş Sözleşmesinde anlaşma sağlanmasının ardından Başkan Sargın, sendika yetkilileri ve İznik Belediyesi işçileri imza töreninin yapıldığı kahvaltı da bir araya geldi.

İznik Belediyesi Bünyesinde çalışan 61 personeli ilgilendiren "2018 yılı Toplu iş sözleşmesi” İznik Belediyesinin Eko Turizm Tesislerinde, Belediye Başkanı Osman Sargın, Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin ve Yönetiminden Selim Bal ve Cemil Yaşar Aydın, Belediye Daire Müdürleri, Belediye Hizmet-İş Baş Temsilcisi Cemal Gümüç ve Temsilci Orhan Mülayim’in yanı sıra İznik Belediyesi işçilerinin katıldığı kahvaltı töreninde imzalandı.

Sözleşmeye göre işçilere yıllık ortalama %10 olmak üzere zam yapılırken sosyal haklarda da aynı oranda iyileştirme yapıldı.

Başkan Sargın "İşçilerimize en iyi şartları sağlamak görevimiz"

İznik'te hayata geçirdikleri projelerin büyük bir kısmının il genelinde örnek gösterildiğini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Medeniyetlerin Başkenti İznik'e hizmet eden personelimiz gayret sarf ederek çalışmalarını sürdürüyor. İznik'teki bu başarıda personelin heyecanlı ve özverili çalışması da yatmaktadır. Başkan Sargın, “Bu çalışmalarda emeği bulunan personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla da elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan bu sözleşmenin tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.