İZNİK’TE YILIN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
2017-12-06

2017 yılının son meclisi olan Aralık ayı Meclis Toplantısı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlığında Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bulunan salonda gerçekleşti.

7 Gündem Maddesi ve 2 ek önerge ile toplanan mecliste birbirinden önemli kararlara imza atılırken, ilk madde olarak Kasım 2017 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetleri onaylandı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Yaptığı konuşmada "2017 yılının son meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu yıl içerisinde siz değerli meclis üyelerimiz ile çok önemli kararlara imza attık. Önemli işler başardık. İlçemiz için hep birlikte taşın altına elimizi koyduk. Ben bu vesile ile tüm meclis üyelerimize çalışmaları, destekleri için teşekkür ediyorum.2018 yılı içerisinde de alacağımız kararların ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Meclis gündem maddelerinde yer alan İlçemiz İznik ile Çin’in Jingdezhen şehrinin kardeş şehir olması meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ait yazı ve dilekçeler görüşülmek üzere oy birliği ile komisyona havale edildi.

Ocak 2018 meclis toplantısının 2 Ocak 2018 Salı günü Saat 15.00’da yapılması oy birliği ile kararlaştırıldı.