Başkan Sargın İznikspor'un Yeri Bal Ligi
2014-05-24

30 Mart 2014 Tarihinde yapılan yerel seçimlerde açık ara farkla AK Partiden seçilen Belediye Başkanı Osman Sargın ziyaretleri kapsamında İznikspor takımını antrenmanlarda ziyaret etti. Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyesi Necmettin Çömez, AK Parti ilçe başkanı Mahmut Tamer Hersekli ve yönetimini İznik Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Necati Tosun ve İznikspor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker karşıladı. Başkan Sargın Futbolculara Baklava İkram Etti Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da " İznikspor'a Playy Off'larda başarılar diliyorum. Bizler İznikspor'u BAL liginde görmek istiyoruz. Teknik ekibimize ve sporcularımıza güveniyoruz ve bizlere süper amatörde şampiyonluğu getirdiniz. BAL ligine de çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: Basın Yayın