Sahil’de Kumsallaştırma Çalışmaları’na Başlandı
2014-05-25

İznik Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından  kumsal bir alan oluşturmak amacıyla göl kenarlarındaki taşlar kaldırılıyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yapılan çalışmaları hafta içi veya hafta sonu ayırt etmeden günün her saatinde yerinde inceliyor. Konuyla açıklama yapan Fen İşleri Müdür V. İsmail Acar “İznik Gölü’nün çekilmesi sebebiyle ortaya çıkan alanda kalan taşlar kumsal’da vatandaşlarımıza engel ve tehlike arz etmekte.Bu sebeple Belediye Başkanımızın talimatları ile bu alanı temizleyerek vatandaşlarımızın daha rahat ve ferah bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.” Şeklinde konuştu.