BOYALICADA YOLLAR YENİLENİYOR
2017-01-16

BOYALICA’DA YOLLAR YENİLENİYOR

İznik Boyalıca Mahallesi’nde alt yapı sonrası bozulan yollara parke taşı işlenerek güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Belediye Meclis Üyesi Raşit Alptekin ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgili firma yetkililerinden de bilgi aldılar. Başkan Sargın burada yaptığı açıklamada “İznik merkez dâhil olmak üzere alt yapı çalışmaları sonrasında bozulan yollarımızı en hızlı şekilde havaların da müsaade ettiği doğrultuda onarmaya yenilemeye devam ediyoruz. Bu süreçte yağışlı havalar yol çalışmalarının devam etmesini engellemekte. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için hızlı çalışmaya özen gösteriyoruz. İnşallah en kısa sürede bu çalışmaları sonlandıracağız. Bir kaç gün önce de Boyalıca Mahallemiz de başlayan parke taşı işleme çalışmaları da hızla ilerliyor. Uzak yakın demiyor tüm taşra mahallelerimize hizmeti ulaştırıyoruz” dedi.

Boyalıca mahalle sakinleri adına ise Belediye Meclis Üyesi Raşit Alptekin konuşmasında “Değerli başkanımıza mahallemize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız hızlı bir şekilde başlayan ve devam eden yol çalışmalarından memnun. İnşallah en kısa sürede sona ererek güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler