BAŞKAN SARGIN GENÇLER İLE BİR ARAYA GELDİ
2017-01-26

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın mahalle ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz akşam Boyalıca Mahallesinde gençler ile bir araya geldi.

Gençler ile buluşmasında Başkan Sargın’a Belediye Meclis Üyesi Raşit Alptekin, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Faruk Demircan, Boyalıca Spor Kulübü Temsilcileri ve çok sayıda genç eşlik etti.

Başkan Sargın gençler ile buluşmasında yaptığı konuşmada “Sevgili genç kardeşlerim öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Geleceğimizin teminatı enerji dolu siz gençlerimizin fikir, düşünce ve önerilerini her zaman önemsemişizdir. Bu vesile ile de her fırsatta gençlerimiz ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu akşamda sizler ile bir buluşma gerçekleştiriyoruz. Sıcak bir sohbet havasında aklınıza takılan her türlü görüş ve önerilerinizi bizler ile paylaşabilir ve birlikte ortak çözümler üretebiliriz” dedi.

Başkan Sargın gençlere Yeni Anayasa ve Anayasa Değişikliği hakkında bilgiler verdi. Yaklaşık 50 gencin katıldığı buluşma kapsamında gençler hem anayasa değişikliği konusunda bilgi sahibi oldular hem de merak ettikleri soruları Başkan Sargın’a sorma fırsatı buldular.

Gençler ayrıca mahallelerine yapılan ve yapılacak yatırımlar ile ilgili spordan, alt ve üst yapıya kadar birçok konu hakkında da Başkan Sargın’dan bilgi aldı. Sohbet havasında geceden duydukları memnuniyeti dile getiren Boyalıcalı gençler ziyaretlerinden dolayı Başkan Sargın’a teşekkür ettiler.