BAŞKAN SARGIN İZNİKLİ BÜROKRATLARI ZİYARET ETTİ
2017-01-26

BAŞKAN SARGIN İZNİKLİ BÜROKRATLARI ZİYARET ETTİ

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Ankara da üst düzey makamlarda görev yapan İznikli bürokratları ziyaret etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Özel Kalem Müdürü Engin Semerci ile birlikte gittiği Başkent Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.Bu ziyaretlerden bazıları da İznikli bürokratlara oldu.Başkan Sargın ilk olarak Sayıştay 6.Daire Üyesi İznikli İsmail Destan'ı makamında ziyaret etti.Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Sargın ve İsmail Destan fikir alışverişinde bulundu.Ziyaret sonunda Başkan Sargın, Destan'a günün anısına İznik Çini tablo hediye etti.

Günün ikinci ziyareti ise kısa bir süre önce göreve gelen Emniyet Genel Müdürü Teftiş Kurulu Başkanı İznikli Fenni Gürsel'e oldu.Gürsel'i makamında ziyaret eden Başkan Sargın, Gürsel'e yeni görevinde başarılar dileyerek, İznik Çinisi tablo takim etti.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler