BAKAN KILIÇ’TAN İZNİK’E MÜJDE
2017-01-27

BAKAN KILIÇ’TAN İZNİK’E MÜJDE

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Başkent Ankara da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Başkan Sargın, Bakan Kılıç’tan İznik’e yatırım sözü aldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, TÜGVA İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci ile birlikte gittiği Başkent Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret eden Başkan Sargın ilçede devam eden yatırımlar ve 2017 yılı içerisinde yapılacak sportif faaliyetler hakkında da Bakan Kılıç’a bilgi verdi.

Başkan Sargın konuyla ilgili açıklamasında “Başkente yaptığımız ziyaret kapsamında Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret ettik. Kendilerine 2017 yılında ilçemizde gerçekleşecek spor faaliyetleri hakkında bilgi vererek İznik Belediyemizin hayata geçirdiği Gençlik ve Kültür Merkezi için destek istedik. Bakan Kılıç İznik Gençlik ve Kültür Merkezi için bakanlık olarak destek vereceklerini iletti. Ayrıca İznik'e suni çim saha, çevresinde soyunma odaları, hakem odaları olan bir tesisinde müjdesini verdi. Sayın Bakanımız ayrıca İznik Akademi için İznikli gençler ile bir araya gelmek üzere TÜGVA İznik İlçe Temsilciliği'nin davetini de kabul etti. İnşallah önümüzdeki haftalarda da Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ı ilçemizde ağırlayacağız. Sayın Bakanımıza gösterdiği misafirperverlik ve ilçemize vermiş olduğu yatırım sözlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Basın Yayın Halkla İlişkiler