BAŞKAN SARGIN VATANDAŞI TIRAŞ ETTİ
2017-01-31

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın esnafı tek tek ziyaret ediyor. İlçe esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Sargın, Ömer Erkek Kuaför salonunda usturayı eline alarak, 40 yaşındaki Timur Gider'i tıraş etti.

Eşrefzade Mahalle muhtarı ve Ömer Erkek Kuaför sahibi esnaf Ömer Kocuk'u ziyaret eden başkan Sargın, Usturayı dikkatli bir şekilde kullanarak vatandaşı tıraş etti. Gider'e Kendini nasıl hissediyorsun ? diye sordu. Gider ise Halkımız sizleri "Şehri Emin" olarak ilçemizi teslim etti. Bizde sizlere canımızı teslim ettik dedi.

Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile ilçe halkına hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Sargın " Haftanın belirli günlerinde esnaflarımızı ziyaret ediyorum. Esnaflarımızın  ve halkımızın sorunlarını, önerilerini dinliyorum. Hep birlikte daha güçlü ve yaşabilir bir ilçe olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle İznik'e yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İznik'i yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek ve çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Ardından diğer esnafları ziyaret ederek hasbıhal edip, birlikte çay yudumladı.