BELEDİYE HİZMET BİNASI VE KÜLTÜR MERKEZİ HIZLA YÜKSELİYOR
2017-02-01

Geçtiğimiz yıl temel atma töreni ile yapımına başlanan İznik Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi inşa çalışmaları hızla yükseliyor. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu İznik Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi projesini çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Osman Sargın " Selçuk mahallesi Kırgızlar türbesinin yanındaki 2000 metre kare alana İznik Belediyesi Hizmet Binası, 1200 metre kare alana ise Kültür Merkezi binası İznik'e kazandırıyoruz. İznik'in geleceğine ışık tutacaktır. İlçemizin çocuklarının yarınlarına umutla bakmasını sağlayacak Kültür Merkezi bittiğinde hemen hemen her gün yapılacak tiyatro, sergi, konferans, gibi etkinlikler ile gençlerimizin ufkunu açacaktır. Kültür Merkezi ilçemizdeki birçok sosyal etkinliğe de destek sağlayacak. Belediye Hizmet Binası dış görünüşü Selçuklu ve Osmanlı motifleri işlenecek. Kültür Merkezi ise Modern bir yapı olacak. Hava şartlarında herhangi bir sıkıntı yaşanmaz ise  proje 2017 Mayıs ayı sonunda tamamlanarak hizmete girecek" dedi.

Başkan Sargın çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra başarılı çalışmalarından dolayı yetkililere teşekkür ederek, kolaylıklar temennisinde bulundu.