BAŞKAN MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE PAZARYERİNE ÇIKARMA YAPTI
2017-02-02

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye meclis üyeleri Necmettin Çömez, İsmail Pencik ve Öner Erim ile birlikte halk pazarını ziyaret etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ilçede çarşamba günleri kurulan Halk Pazarı’na giderek hem pazarcı esnafı hem de alış veriş yapan vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkanı Sargın esnafa hayırlı işler dilerken alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Belediye Meclis Üyeleri Necmettin Çömez, İsmail Pencik ve Öner Erim ile birlikte tüm pazarı dolaşarak hayırlı işler dileyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, vatandaşlarla da bir araya gelerek onları dinledi. Sıkıntılarını ve isteklerini Başkan Sargın’a aktaran vatandaşlar İznik’te yapılan hizmetlerden memnun olduklarını Belediye Başkanı olarak halkın sorunları ile bire bir ilgilenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti Başkan Sargın’a ilettiler.

Belediye Başkanı Osman Sargın ziyarette yaptığı açıklamada "İlçemizde uzun yıllardır çarşamba günleri kurulan halk pazarında bölgemizin taze ve kaliteli ürünleri pazarcı esnafımız tarafından halkımızın satışına sunuluyor.Bizler İznik Belediyesi olarak her fırsatta pazarcı esnafımızı ziyaret ediyor onların sıkıntılarını, dilek ve isteklerini dinliyoruz.Şartlarının iyi olması için çalışıyor, her türlü desteği ve kolaylığı kendilerine sağlamak için uğraşıyoruz.Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum" dedi.